14 ting du vet når du bor i en leilighet med hunden din

  • 2024

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når vi sier "hunden person", dekker vi et stort folkeslag. Hundemann kan bli innadvendt eller utvendt. De kan være unge eller gamle og tilhører ethvert løp, religion eller politisk parti. De kan bo hvor som helst i verden, fra viltvoksende landlige gårder til små studioleiligheter i storbyene. Selvfølgelig, ikke alle mennesker som kjenner dypt i deres hjerte at de er en hund, har den slags livsstil som best gir seg til å faktisk ta vare på en hund.

Når det gjelder situasjonsfaktorer som hindrer folk i å trekke den metaforiske utløseren ved å vedta sin egen manns beste venn, hvor vi bor er en stor en der oppe med "Jeg jobber gal timer. "Å heve en glad, sunn valp i en leilighet er fullstendig gjennomførbar, men her er noen realiteter om å ha en hund i en leilighet som du virkelig burde vite.

1. Du skal tilbringe mye mer tid ute.

kreditt: Chalabala / iStock / GettyImages

Morsomt faktum: Stuffed animal flapper opp raskt i små mellomrom.

7. … Hvis du er heldig.

kreditt: delectus / iStock / GettyImages

Hvis du er mindre heldig? Vel, hunder som er cooped opp hele dagen kan ha mye engstelig energi som manifesterer seg i møbler ødeleggende passer.

8. Snakker om hvilke, du kan sikkert kysse ditt depositum farvel.

kreditt: MonikaBatich / iStock / GettyImages

Balkonger vil bli forvirrede meter. Betong gårdsplasser vil bli løpende spor. Nei, du vil ikke ha alle de vanlige hundevennlige fasilitetene, men du får det til å fungere.

11. Hunden din kan bli ensom og kjedelig.

kreditt: gnagel / iStock / GettyImages

Det er sant: Din leilighetsbolighund kan bli ensom og kjedelig noen ganger. Men det kan være sant at en hund forlot hjemme alene hele dagen - selv om de er igjen alene i et herskapshus. Det viktigste er å sørge for at livsstilen din er fleksibel nok til å tilbringe kvalitetstiden din hund trenger med ham og for å møte hans grunnleggende behov for trening, spaserturer og baderom.

12. Men det er måter å holde leiligheten hunden underholdt om dagen.

kreditt: kokkai / iStock / GettyImages

Pet foreldre er som en hvilken som helst annen form for foreldre, fordi det er flink med muligheter for skyld, men ikke bekymre deg: Din byhund vil elske livet han har fordi det er et liv med deg, noen som elsker ham. Dessuten, hvor mange land hunder kommer til å stirre på utsikten fra en høy balkong?

Calling All Cars: Highlights of 1934 / San Quentin Prison Break / Dr. Nitro Video.

Calling All Cars: Highlights of 1934 / San Quentin Prison Break / Dr. Nitro (Kan 2024)

Calling All Cars: Highlights of 1934 / San Quentin Prison Break / Dr. Nitro (Kan 2024)

Neste artikkel