Alt du trenger å vite om Pet Cemetery

  • 2024

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Jeg vokste opp i Nevada, og jeg gikk på videregående skole i forstadene til Las Vegas. Som de fleste tenåringer gjør rundt Halloween, elsket vi å utforske områder som kan være hjemsøkt eller skumle. Og som det skjedde, var vi nær et av de mest hjemsøkte kjæledyrkyrkogårene i landet.

Boulder City er ikke mye av en by. På stasjonen til Hoover Dam, kan du nesten savne det mens du reiser gjennom Nevada-ørkenen. Men som tenåringer stoppet vi inn i den berømte Boulder City Pet Cemetery, som ble ryktet for å bli hjemsøkt av dyrs ånder.

kreditt: Sandra Vieira / EyeEm / EyeEm / GettyImages

Mennesker har hatt en sterk forbindelse med sine kjæledyr, ikke bare i århundrer, men i årtusener. I 2016 fant arkeologer hva de mener å være en kjæledyrkyrkogård som er over 2000 år gammel. Dyrene ble omhyggelig og bevisst lagt for å hvile - mange ble begravet i sine jernkrager eller gjemt under matter.

Vi visste allerede at egypterne hadde et spesielt forhold til dyr, spesielt katter, men vi hadde tidligere trodd at egyptiske kjæledyr ble vanligvis begravet med sine eiere. Disse ca. 100 kjæledyrene ble begravet på egen hånd uten mennesker i sikte. Marta Osypińska, en av forfatterne av studien, mener at dette faktum viser tidlig bevis på "følelsesmessig (forholdet) mellom menn og kjæledyr som vi kjenner det i dag."

Og senere, i viktoriansk tid, begynte kjæledyrkyrkogårene å gjøre enda mer av en uttalelse.

kreditt: ilbusca / DigitalVision Vectors / GettyImages

Hvis du besøker London, og du stopper ved Hyde Park, kan du bli trukket til stedet på 1900-tallet kjæledyrkyrkogård som sitter stille i hjørnet. Kirkegården ble reist opp fra 1881, og den har små hodestones med kjærlige påskrifter. En til og med leser: "Den mest intelligente, trofaste, søte, søte, tempererte og kjærlige hunden som noen gang har levd: og elsket av sin hengivne og sørgende venn Sir H. Seton Gordon, Bart."

Viktorierne trodde også at deres dyr hadde ånder som levde i etterlivet. Den troen er en av frøene som har skapt den hjemsøkte vibe av kjæledyrkyrkogårder i dag.

Pet kirkegårder er ofte sett som skumle, eller til og med hjemsøkt.

Og jeg får det. Ingen ønsker å tenke på kjæledyr som har gått bort.

Det økte sannsynligvis bare folks overtro rundt kjæledyrkyrkogårder da Stephen King skrev sin roman Pet Semetary om et hjemsøkt kjæledyr kirkegård. Den populære boken ble til slutt omgjort til en populær horrorfilm, noe som utvilsomt bidro til å styrke bildet av kjæledyrkyrkogårder som skumle steder.

Dette bringer meg tilbake til Boulder City. Ingen er virkelig sikker på når denne uautoriserte kjæledyrkirkegården begynte. Noen tror det startet på 1930-tallet, men andre sier det startet av en lokal veterinær på 1960-tallet. Det som ikke er omstridt er at folk fortsetter å begrave sine kjæledyr der. Det er et tydelig tegn som sier at kjæledyrbegravelser er forbudt - og du vet at det er vanlig om de må legge et tegn på det.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ZachBradleyPhotography (@zachbradleyphotography) på

Tilfeldigheten til gravstenene og minnesmerker bidrar til den uhyggelige stemningen på stedet, så det er fornuftig hvorfor mange mennesker besøker området som tror at de skal ha hjemsøkt. Faktisk er det blitt merket den mest hjemsøkte kjæledyrkyrkogården på jorden av Digital Dying. Noen besøkende rapporterer å spotte en hvit katt som vandrer rundt i området.

Imidlertid er spookiness ikke det eneste som pet kirkegårder symboliserer for kjæledyr eiere.

Pet kirkegårder fortsetter å være et sted hvor folk kan huske og ære sine kjære kjæledyr.

Ingen av oss ønsker å tenke på det, men vi kan ikke ignorere det faktum at det er sannsynlig at vi vil overleve våre kjæledyr. Mange velger å få deres kjære kjæledyr kremert, slik at de kan spre sin aske. Dog, kjæledyr kirkegårder er et godt alternativ hvis du heller vil legge litt mer av et minnesmerke til din furry familiemedlem.

kreditt: Rich Frishman / Image Bank / GettyImages

Og vi vil ikke ha noe av den uvanlige og spooky historien og overtroene rundt kjæledyrkyrkogårder for å få deg til å tro at disse ikke er gode muligheter for å legge kjæledyret til hvile. Du kan finne kjæledyr kirkegårder overalt. Veterinæren din vil trolig være en nyttig ressurs for å starte søket. Og hvis du er bekymret for det, kan du til og med sjekke ut din lokale kjæledyrkyrkogård måte før du trenger dem.

Så når din hund eller katt tid endelig kommer, er det godt å vite at det er et alternativ der ute som vil tillate deg å vise dem all kjærlighet og spesiell behandling du viste dem gjennom hele livet.

There are No Forests on Earth ??? Really? Full UNBELIEVABLE Documentary -Multi Language Video.

There are No Forests on Earth ??? Really? Full UNBELIEVABLE Documentary -Multi Language (Kan 2024)

There are No Forests on Earth ??? Really? Full UNBELIEVABLE Documentary -Multi Language (Kan 2024)

Neste artikkel