Ønsker du å vedta? Politi- og servicehundene som har mislyktes sine prøver, gjør de beste kjæledyrene

  • 2024

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hunder er fantastiske skapninger. Ikke bare er de selvfølgelig en perfekt passform for jobben som mannens beste venn, mange er også alle stjerner på andre jobber også. Fra å jobbe i rettshåndhevelse for å hjelpe mennesker med funksjonshemming, kan hun bli trent til å gjøre en rekke svært viktige arbeidsplasser. Men ikke alle hundene er kvalifisert for hver jobb; Noen ganger til og med de beste, gode guttene og de gode jentene gjør ikke kuttet når det gjelder trening for de mest krevende oppgavene.

Hva skjer med service og arbeidshunder som feiler sine tester?

Så hva skjer med valpene som feiler ut av disse høyt spesialiserte treningsprogrammene? De fortsetter å ha fantastiske liv som noen av de beste, mest velutdannede kjæledyrene noensinne. Du kan adoptere en i din familie i dag!

Ifølge People, TSA og mange organisasjoner som trener tjenestehunder, har programmer for å adoptere ungene som ikke er helt kvalifisert for et levetid. Disse hundene har kanskje ikke akkurat det som trengs for å jobbe med politiet eller funksjonshemmede, men de er vanligvis fortsatt svært godt trente og ivrige etter å tilfredsstille dem, og gjør dem til utrolige kjæledyr.

Et innlegg deles av Mission K9 Rescue (@ missionk9) på

Hvordan adoptere hunder som har mislyktes deres TSA, politi eller service tester?

Mislyktede arbeidshunder er ikke de eneste valpene fra disse programmene som har behov for evig bolig. Selv hunder må gå i pensjon fra jobbene sine til slutt, og når politiet, TSA og servicehunder ikke lenger kan utføre de oppgaver de trengs for, er de re-homed for å leve ut resten av sine dager med kjære familier. Organisasjoner som Mission K9 og Service Dogs Inc. hjelper til med å matche disse pensjonerte arbeidshunder med familier som vil elske og omsorg for dem gjennom sine siste dager.

Disse hundene har gjennomgått omfattende trening og har en tendens til å være veldig opptatt. Hvis det får dem til å lyde ekstra tiltalende for deg, vet du at du ikke er alene. Behovet for å vedta mislykkede og pensjonerte arbeidsdager er høyt og innebærer ofte å sitte i mange år på venteliste før en hund blir tilgjengelig.

Et innlegg deles av Mission K9 Rescue (@ missionk9) på

Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah - Episode 218 Video.

Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah - Episode 218 (Kan 2024)

Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah - Episode 218 (Kan 2024)

Neste artikkel