6 grunner til å vurdere å vedta en blandet hund

  • 2024
Anonim

Hvis du er klar til å ta på seg ansvaret for en ny hund, har du kanskje begynt å undersøke forskjellige raser, fra laboratorier til pudder, for å se hvilken slags hund som ville fungere best for din livsstil. Selvfølgelig har vi ingenting mot rase hunder. Men jeg kan fortelle deg fra personlig erfaring at hunden av drømmene dine er en blandet rase. Her er 6 grunner hvorfor.

1.De kan være lettere på personer med allergi. Hvis du har problemer med allergi, bør du vurdere å finne en hund som inneholder puddel eller en lignende hundeslag som ikke kaster. Hunder som ikke skjuler, gir mindre kjæledyr dander og spytt, to komponenter som utløser allergier. Mens noen oppdrettere krysser forskjellige raser med poodles for å oppnå denne effekten, kan du oppsøke en puddelmiks fra et ly eller redde og spare penger - samtidig som en redningshund er et hjem samtidig.

2. Alt det søte utseendet, færre av de frustrerende egenskapene. Jeg bekjenner, jeg er en beagle fanatiker. Jeg hadde to beagles vokser opp, og jeg er besatt av rasen. Men så søt som de er, de er en håndfull, i stor grad på grunn av hva de ble oppdrettet for å være! Beagles er høyt, de er besatt av lukter, og hvis de får en liten sjanse til å flykte inn i skogen eller nabolaget, vil de. Selv å vite alt dette, søkte jeg ut en renraset beagle til å adoptere, til jeg fant min hundes Scooter, hvem er en beagle-blanding. Og ved Guds nåde fikk jeg en hund som mest lignet en beagle, men synes ikke å bry seg så mye om dufter, ikke bjeffer så mye, og kan gå på tur med meg utenom Jeg ville aldri engang prøve med mine beagles vokser opp. Han er fortsatt besatt av mat, fordi han er veldig mye fortsatt beagle, men jeg var heldig at han mistet mange frustrerende beagle egenskaper som jeg hadde bestemt meg for å håndtere.

kreditt: Mary Sasson

3. De er rimelige. Purebred hunder kan være sinnsykt dyrt. En renraset engelsk bulldog fra en anerkjent oppdretter kan koste alt fra $ 2000 til $ 4000! Derimot fikk jeg hunden min fra en non-profit redning på salg for $ 100. Og mange hunder fra fylkeskytter koster mindre enn det! Når du kjøper en rasehund fra en oppdretter, betaler du ofte en premie for sin blodlinje. Blandede hunder kommer med en betydelig lavere prislapp.

4. Det er ofte mer etisk. Det er ansvarlige oppdrettere som sørger for at deres hunder holdes godt og ikke overavl. Noen rase hunder kommer imidlertid fra usunn forhold som ikke er godt regulert og derfor ikke bra for hundene. Blandede rase hunder, derimot, raser ofte ved et uhell. Og mens folk skal spyte og dyrke hundene sine for å kontrollere kontrollen med kjæledyrbefolkningen, kan disse eksisterende blandede rasehunder reddes fra huslyer som ikke tar sikte på å tjene penger på dem.

kreditt: Capuski / iStock / GettyImages

5. De er unike. Fordi blandede rase hunder de ikke trenger å oppfylle noen rasen standarden, de er fulle av forskjellige og kan være like stilig som noen rasefamilier! Jeg elsker å bo i en verden der jeg kan gå nedover gaten og se et stort stort utvalg av hunder. Og som en ekstra godbit, som en hundkjenner meg selv, liker jeg å prøve å gjette hvilke raser hunden inneholder. Jeg vet nok ikke sikkert, men det er likevel morsomt.

6. Blandede hunder er (generelt) ganske sunne. Grunne genbassenger kan føre til rase hunder med høyere forekomst av genetiske lidelser. Blandede rasehunder, per definisjon, har mer genetisk variasjon. Så mens det er umulig å gjøre spådommer om en enkelt hunds helse, er det en god sjanse for at din blandede rasehund vil leve et langt, sunt liv.

kreditt: Peter Cade / Image Bank / GettyImages

Tydeligvis kan din neste hund være hva du vil at den skal være. Men jeg foreslår at du tar en spasertur ned til ditt lokale dyrehjem, eller sjekker inn med redningsgrupper i ditt område og gir en blandet rasehund en sjanse. Du vil ikke angre på det!

Calling All Cars: Highlights of 1934 / San Quentin Prison Break / Dr. Nitro Video.

Calling All Cars: Highlights of 1934 / San Quentin Prison Break / Dr. Nitro (Kan 2024)

Calling All Cars: Highlights of 1934 / San Quentin Prison Break / Dr. Nitro (Kan 2024)

Neste artikkel