Forutsatte Pet Trender for 2019

  • 2024

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Har hunden sin egen Instagram? Har katten din en bedre seng enn du har? Finner du deg selv mer og mer for kjæledyrspleie og tilbehør enn for menneskelig mat og klær? Da er denne artikkelen for deg fordi vi bryter ned de største kjæledyrtrenene i 2019.

"Men vent," tenker du. "Det er fortsatt 2018 Vi har spådommer for de største kjæledyrtrenene i neste år, akkurat i tide for at du kan endre din ferie ønskeliste. Hvis kjæledyret ditt er trendy som heck (eller hvis du bare vil at han skal være), her er trender du må følge i 2019.

Tech

Først, la oss snakke om tech fordi ja, pet tech er en ting nå. Verden er et sprø sted, og i løpet av 2020 vil hunden din trolig ha sin egen iPhone. Ifølge en undersøkelse av 1000 hunder og katt eiere bestilt av Michelson Found Animals Foundation, et non-profit dedikert til å redde kjæledyr og berikende liv, kommer kjæledyr inn i det smarte teknologiske spillet i 2019.

kreditt: BrianAJackson / iStock / GettyImages

Dyreiere som er interessert i kjæledyrteknologi vet hva de vil ha, og hva de vil ha, er helse sporing for sine kjæledyr. Ifølge undersøkelsen, 47 prosent av de som er interessert i kjæledyrteknologi, ønsker næringsapplikasjoner, ser 46 prosent frem til veterinær telemedisin, og 31 prosent ønsker treningssporere for sine kjæledyr, slik at de kan konkurrere i FitBit-utfordringene sammen og bli sunne.

Ikke alle kjæledyrteknologiene som folk vil ha, er helsemessige, skjønt. Mikrochips og kjæledyrsporingsutstyr er populære (mer enn 53 prosent av undersøkelsespersonene uttrykte interesse for å investere i de i 2019) og 40 prosent vil kjøpe et kjæledyr overvåkningskamera neste år.

Dette kan føles litt for futuristisk, men for å sette det i perspektiv, kvalifiserer de fleste amerikanske husene nå som "smarte hjem" (men ikke i angrepet deres eiere, Disney Channel Original Movie-dystopia slags). Undersøkelsen fant at 61 prosent av kjæledyrseierne har minst en form for smart teknologi i huset - med 56 prosent innrømmer at de eier spesiell teknologi bare for kjæledyret sitt. Hvorfor tilstrømningen av pet tech? Det gjør kjæledyr eiere føler seg bra; 57 prosent av undersøkelsestakerne sa at teknologien hjelper dem til å føle seg tryggere om kjæledyrets velvære.

De mest populære former for kjæledyrteknologi er helse- og ernæringsapplikasjoner, kjæledyr overvåkningskameraer, kjæledyrserviceprogrammer og smarte leker, og de kategoriene skal bare fortsette å vokse i 2019.

The Best Trendy Pet Tech produkt å prøve i 2019: Pawscout

kreditt: Pawscout

Når det gjelder 2019s kjæledyrteknologitrender, treffer Pawscout alle de største notatene. Det er en smart kjæledyr-tag som kobler deg til en smarttelefon-app og et hele fellesskap av andre kjæledyrseiere. Det sporer også kjæledyrets turer (du kan til og med sette opp en virtuell leiekontakt som vil varsle deg om hunden din vandrer utenfor rekkevidde på en off-leash-tur). Andre fordeler og trendy funksjoner i Pawscout inkluderer:

  • Community Pet Finder: Dette varsler alle andre Pawscout-bruk av kjæledyrseiere i ditt område så snart kjæledyret ditt går glipp av for å hjelpe mobilisere troppene og få pelsen din baby hjemme trygg så snart som mulig. Funksjonen vil også sende deg et varsel så snart hunden din (eller katten) er innenfor rekkevidden til noen annen person med Pawscout-appen nedlastet - så selv om den involverte personen ikke ser deg på valpen, får du et varsel om at vil hjelpe deg med å lede deg.
  • Digital profil og medisinske poster: Pawscout gjør det også mulig for brukerne å lage en full digital profil av sitt kjæledyr, inkludert bilder, e-kontaktinformasjon, vaksinasjoner og atferdsmessige eller medisinske problemer. På denne måten, hvis noen finner ditt manglende kjæledyr, har de all den informasjonen de trenger for å holde seg trygg og sunn til du er gjenforenet.
  • Pet Friendly Favoritter: Pawscout-opplevelsen er også sosial. Appen har et kart som hjelper brukerne med å finne (og dele) leder og anbefalinger for lokale dyreter og groomere, samt restauranter, butikker og parker i området som er kjæledyrvennlig.

Den beste delen? Det er bare $ 19,95, og det er ingen månedlig avgift for å bruke appen. JA. TIL. AT.

Helse

Det er ikke overraskende at helse og velvære er trendy områder når det gjelder kjæledyr - når alt kommer til alt, hva er vi mer besatt av som sørger for at våre kjæledyr fører lang, sunn, lang, glad, lang bor?

kreditt: FatCamera / iStock / GettyImages

"Dyr gir så mye glede i våre liv, det er fornuftig at vi behandler dem når vi behandler oss selv. Men dette går utover humanisering av kjæledyr, disse spådommene handler om folk som utnytter nye trender for å gjøre det lettere å være en god kjære forelder og ta de aller beste omsorg for sine kjæledyr, "forklarer Aimee Gilbreath, administrerende direktør for Michelson Found Animals Foundation. "Den makro-trenden med helse og velvære og det økende antallet hundreårige kjæledyr foreldre endrer måten vi bryr oss om våre kjæledyr, og det er en spennende tid."

Spesielt dyreeiere ser på alternative behandlingsmetoder for å behandle sine kjæledyrs woes-minst kjæledyrseiere som er i alternative terapier for seg selv, uansett. Blant de undersøkende respondentene som selv hadde prøvd CBD- og hamp-baserte produkter, hadde 74 prosent også brukt disse produktene på sine kjæledyr. Eiere som bruker CBD- og hampbaserte produkter, bruker dem av en rekke årsaker, med 45 prosent bruker dem til å fremme generell kjæledyrhelse, 45 prosent bruker dem til å ta vare på et eldre kjæledyr, 39 prosent bruker dem til å behandle en atferdsmessig problemet og 39 prosent som en midlertidig behandling etter noe som en operasjon eller flytur.

kreditt: Roxana Gonzalez / iStock / GettyImages

Dyreforeldre som bruker alternative terapier, rapporterer ved å bruke dem til å ta vare på spesifikke medisinske forhold, som forebyggende behandling, eller bare for generell helse.

Det er noen mindre eventyrlystne alternative kjæledyrterapier som også vokser i popularitet. Mer enn en fjerdedel av kjæledyr har gjennomgått mobilitetsbehandlinger som massasje, fysioterapi, kiropraktikk og akupunktur. Og 24 prosent av kjæledyr foreldre innrømmet å vende seg til alternative terapier som ren velvære for sine kjæledyr. Den mest populære bare fordi behandlinger for kjæledyr? Aromaterapi, refleksologi og naturopati, tilsynelatende.

I tillegg er flere og flere kjæledyr foreldre snu til kjæledyr forsikring for å sikre at de har råd til disse alternative behandlinger (og annen behandling for uventede ulykker og sykdommer) for kjæledyret dersom de trenger det. Husdyrforsikring dekker opptil 90% av veterinærregningen din og som veterinærpleie blir stadig dyrere, hopper mange kjæledyr foreldre på bandet vognen; Husdyrforsikringsmarkedet forventes å vokse over 14% per år, og flere og flere arbeidsgivere tilbyr dyreforsikring som en frivillig fordel. For å finne ut mer om dekning og hvordan ulike leverandører sammenligner, kan du besøke tredjeparts gjennomgangssider som ConsumersAdvocate.org, CanineJournal.com eller PetInsuranceQuotes.com.

Den beste trendy pet helse / velvære behandling for å prøve i 2019: Gerrard Larriett Aromaterapi Pet Care

kreditt: Gerrard Larriett Aromaterapi Dyrepleie

Aromaterapi er langt den mest populære velværebehandlingen for kjæledyr, så din pelsjente vil føle super utelatt hvis han eller hun ikke kommer til å delta (eller du vil føle seg utelatt når de andre kjæledyr foreldrene snakker om den beroligende effekten av lavendel og kamille på engstelige valper). Gerrard Larriett Aromaterapi er et flott sted å starte, og selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter, fra sjampo til duftende stearinlys, alle designet for å slappe av og kjæledyret ditt.

Mat

Den endelige store kjæledyrutviklingen i 2019 handler om hva vi bruker til å nærme våre fluffy venners kropper på daglig basis. Den overordnede trenden: Dyr spiser mer som mennesker, og det kommer til å bli enda mer sant i 2019.

kreditt: Nikada / E + / GettyImages

Når det gjelder slanking, innrømmer 45 prosent av de undersøkte at de personlig følger en diett. Av de sa 70 prosent at de hadde satt sitt kjæledyr på et spesielt diett også. Samlet er folk fôring sine kjæledyr som de spiser seg selv; Omtrent halvparten av alle kjæledyrseierne som spiser økologisk, spiser også deres kjæledyr økologiske dietter, og tallene er like for mennesker som spiser proteinrike dietter. Om lag 40 prosent av mennesker som bruker matabonnementstjeneste for seg selv, har også et abonnementstjeneste for kjæledyr.

Selvfølgelig, ikke alle kjæledyrseiere spiser sine kjæledyr så vel som de spiser seg selv - de fleste (52 prosent for å være nøyaktige) føler faktisk at de spiser sine kjæledyr bedre enn de spiser seg selv. Dette gjelder spesielt for tusenårene og for hundeeiere.

Den beste trendy kjæledyrmatproduktet å prøve i 2019: Freshpet

kreditt: Freshpet

Freshpet spesialiserer seg på fersk, kjølt dyrefôr, en trend som vokser i popularitet blant helsebevisne kjæledyr foreldre. Spesielt er ferskpresset laget av oppskrifter designet av veterinære ernæringseksperter og laget av ekte, oppdretts kjøtt og grønnsaker (som de garanterer er dampkokte for å låse i essensielle vitaminer og næringsstoffer til din elskede furbaby), så det passer definitivt til "Fôring kjæledyr bedre enn vi matrer oss selv" regel. Bonus: Freshpet er super praktisk, med null prep og minimal opprydding.

tl; dr:

De tre største trendområdene for dyreprodukter i 2019 skal være teknologi, helse / velvære og mat. Hvis du vil være trendy blant kjæledyrforeldre PTA, investere i bærbar teknologi for kjæledyret ditt (som smarte krager og merker), fancy bukser, velvære helse- og velværebehandlinger og mat som er bedre kvalitet enn hva du spiser deg selv.

kreditt: Prystai / iStock / GettyImages

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 Video.

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Kan 2024)

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Kan 2024)

Neste artikkel