Hvordan å si om mine kvinnelige chinchillaer er i varme

  • 2024

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Chinchillas er små gnagere kjent for deres myke, silkeaktig pels og konstant tyggegang. De kan holdes som kjæledyr og oppdrettet, men de har ikke alltid en vennlig oppførsel. Når de stoler på deg, vil de tillate deg å kjæledyr dem, men ellers kan de være skremmende. Å forstå dine chinchillaer er viktig, spesielt hvis du er interessert i å avlive dem.En del av dette lærer når kvinnelige chinchillaer er i varme. Siden hunnene ikke virker særlig forskjellige mens de er i varme, bortsett fra å være mer åpne for seksuell aktivitet med menn, er det nyttig å observere både menn og kvinner for å bestemme dette.

Trinn 1

Følg chinchillas oppførsel. Mannlige og kvinnelige chinchillaer deltar i en jage når kvinnen er i varme, så hvis de jager hverandre, er dette et mulig tegn på at kvinnen din er i varme.

Steg 2

Se etter en voksaktig plugg i buret der dine mannlige og kvinnelige chinchillaer lever. Mannlige chinchillaer avler bare med kvinner når de er i varme, og ejakulerer et voksaktig stoff som bidrar til å holde sæden inne i hunnene. Hvis du ser dette voksagtige stoffet, er dine chinchillaer avl og kvinnen din er sannsynlig i varme.

Trinn 3

Se på de mannlige chinchillaene for å se om de opptrer annerledes rundt kvinnene. Mennene vil begynne å vie sine historier oftere enn vanlig, handle aggressivt og lage små hånende lyder. Vanligvis vil en mann knytte sammen med en bestemt kvinne, og de vil parre når hun er i varme.

Trinn 4

Vær oppmerksom på om mannlige og kvinnelige chinchillaer er engasjert i samleie. Hvis dette skjer, er din kvinnelige chinchilla i varme.

The French Revolution: Crash Course World History #29 Video.

The French Revolution: Crash Course World History #29 (Kan 2024)

The French Revolution: Crash Course World History #29 (Kan 2024)

Neste artikkel